Webdesign - Xpoos
Website laten maken die uniek, doeltreffend én betaalbaar is? Xpoos ontwerpt opvallende webdesigns!
website laten maken valkenswaard, website laten maken eindhoven, webdesign valkenswaard, webdesign eindhoven, Wordpress website laten maken, website laten maken tilburg, website laten maken breda, website laten maken maastricht, webdesign tilburg, webdesign roermond, goedkoop website laten maken eindhoven, webdesign bureau eindhoven, logo laten maken eindhoven, logo laten maken valkenswaard, communicatiebureau eindhoven, marketing bureau eindhoven, website ontwerp eindhoven, huisstijl ontwerpen eindhoven, social media eindhoven, website maken eindhoven, website maken valkenswaard, website bouwer eindhoven, Wordpress website eindhoven, Wordpress website limburg, Wordpress website breda, webdesigner wordpress eindhoven, goedkope website laten maken, webdesign, studio xpoos, xpoos,
15042
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15042,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Een mooie professionele website hoeft niet duur te zijn…

RESPONSIVE

Het ontwerp van een responsive website schaalt mee met de schermafmetingen. Hierdoor is de website ook geschikt voor tablets en smartphones. U heeft dus maar 1 website nodig.

MOOI

Een website is tegenwoordig het visitekaartje van een bedrijf. Hierom is een unieke vormgeving die perfect aansluit bij de visie van het bedrijf onmisbaar. Laat uw bedrijf ook online zien!

VINDBAAR

Uit onderzoekt blijkt dat meer dan 90% van de Nederlanders via een zoekmachine zijn eerste bezoek aan een website brengt. Wij zorgen er daarom voor dat uw website geoptimaliseerd is voor de zoekmachines

SLIM

Een bezoeker die verdwaalt op een website is geen tevreden bezoeker. Door gebruik te maken van standaarden en beproefde methoden wordt een plezierige gebruikservaring gecreeerd.

XPOOS

WEBSITE LATEN MAKEN?

Scoor met een doeltreffend webdesign!

 


Een website is vandaag de dag één van de belangrijkste gezichten van de identiteit van uw onderneming. Een website is als een digitaal visitekaartje, het is vaak de eerste kennismaking met uw onderneming.

Potentiële klanten schrikken af als een website onduidelijk is of niet naar behoren werkt. Reden genoeg dus om uw bedrijf te voorzien van een representatieve en overzichtelijke website welke ook op technisch vlak goed in elkaar steekt.

 

Dus bent u op zoek naar een op maat gemaakte creatieve, stijlvolle en functionele website welke goed scoort in de zoekmachines?


Dan bent u bij Xpoos aan het juiste adres!

Waarom bij Xpoos ?

Top service & persoonlijk contact

Unieke en doeltreffende designs

Altijd een responsive website

Scherpe prijzen & all-in pakketten

Enthousiast & creatief team

Altijd zoekmachinevriendelijk

Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent

xpoos responsive webdesign, iris wischmann

Hebben jullie ook een website in deze kleuren?

Jazeker! Wij maken websites in alle kleuren, vormen en maten.

Xpoos website laten maken

RESPONSIVE WEBSITE

Uw website overal zichtbaar!

Het gebruik van mobiel internet stijgt enorm, en zal alleen maar blijven toenemen. Responsive design of mobiele website, betekent optimaal en effectief gebruik van de ruimte van het scherm van mobiel of tablet. One site fits all. De website past zich continue aan de resolutie van het scherm waarop de website bekeken wordt. Uw klanten missen niets meer met een goede mobiele website.

 

Alle webdesigns van Xpoos zijn gemaakt met een responsive design. Zo heeft u dus maar 1 website nodig om zichtbaar te zijn op alle apparaten!

Responsive website design maken
Kleurpotloden kleuren

MOOIE WEBDESIGNS

Het oog wilt oog wat…

Een website moet naast functioneel ook mooi zijn. Foto’s die aanspreken, een logische layout en een sfeer die perfect aansluit bij uw visie. Uw website is tenslotte het visitekaartje van uw bedrijf. U wilt toch ook dat uw potentiële klanten meteen een goede indruk krijgen?

 

Daarom zorgen wij voor een nauwe samenwerking tussen u en Xpoos. Het is belangrijk om te weten wat u belangrijk vindt en wat uw doel is zodat wij de gewenste uitstraling neer kunnen zetten. Alleen op deze manier kunnen we een unieke en doeltreffende website bouwen.
webdesign xpoos

VINDBARE WEBSITE

Uw website vindbaar op het internet

 

Een prachtige, functionele website hoeft nog niet vindbaar te zijn op zoekmachines zoals Google. Uit onderzoek blijkt dat meer dan 90% van de Nederlanders via een zoekmachine zijn eerste bezoek aan een website brengt. Wij zorgen er daarom voor dat de website op uw trefwoorden geoptimaliseerd is voor de zoekmachines.

 

Xpoos zorgt ervoor dat uw website op de juiste manier wordt ingericht. Dit heeft o.a. te maken met de juiste technieken, zoekwoorden en teksten. Dit wordt ook wel SEO, Search Engine Optimalisation, genoemd. Ofwel: zoekmachine optimalisatie.

vindbaar website
Hand tekening idee

SLIMME WEBSITE

Uw website zit logisch in elkaar

Een goed concept begint bij een sterke basis. Potentiële klanten schrikken af wanneer een website niet goed werkt. De basis voor uw website ontwerp wordt daarom gevormd door het functioneel ontwerp.

 

Het functioneel ontwerp vormt een schematische blauwdruk van uw website, waar alle eigenschappen nauwkeurig in kaart gebracht worden. Zo weet u zeker dat u exact de website krijgt die u nodig heeft om direct na livegang te beginnen met het verwezenlijken van uw doelstellingen.

 

U wil toch ook niet dat uw klanten verdwalen op uw website?

Hand tekening idee

Ja! Ik wil ook een professionele en unieke website op maat

Wij maken websites waar je vrolijk van wordt!

Wij maken websites waar je vrolijk van wordt!

Hoeveel kost een website

Wat kost een website?

We begrijpen goed dat u zich afvraagt: Wat kost een website laten maken? De prijzen schieten immers alle kanten op. Wellicht weet u iemand die het voor niks kan doen, terwijl andere bureau’s er duizenden euro’s voor vragen. De vraag “wat kost een website” ligt in lijn met de vraag “wat kost een auto”. Het ligt aan de wensen die u heeft.

 

Bent u op zoek naar een luxe auto, een snelle auto of voornamelijk een praktische auto? Voor het maken van een website is dezelfde informatie nodig. Welke functionaliteiten, platform, uitstraling, eisen aan het ontwerp etc…
En na de bouw van de website komt het onderhoud, vernieuwing en updaten.

 

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, heeft Xpoos een aantal pakketten samengesteld. Op deze manier weet u zeker dat uw website aan alle eisen voldoet en dat uw website ten alle tijde up to date is qua onderhoud.

Naar het prijzenoverzicht
XPOOS

WERK WAAR WE TROTS OP ZIJN

WERK WAAR WE TROTS OP ZIJN

Benieuwd naar wat we nog meer in petto hebben?

BLIJF OP DE HOOGTE!

VOLG ONS…