Webshop - Xpoos
Wij maken unieke, doeltreffende en betaalbare webshops op maat die geld opleveren!
webshop laten maken valkenswaard, webshop laten maken eindhoven, groupon site laten maken, dagaanbieding website laten maken, webdesign valkenswaard, webdesign eindhoven, Wordpress website laten maken, website laten maken tilburg, website laten maken breda, website laten maken maastricht, webdesign tilburg, webdesign roermond, goedkoop website laten maken eindhoven, webdesign bureau eindhoven, logo laten maken eindhoven, logo laten maken valkenswaard, communicatiebureau eindhoven, marketing bureau eindhoven, website ontwerp eindhoven, huisstijl ontwerpen eindhoven, social media eindhoven, website maken eindhoven, website maken valkenswaard, studio xpoos, xpoos,
15809
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15809,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
BETROUWBAAR

BETROUWBAAR

Belangrijk is dat uw webshop een professioneel grafisch ontwerp heeft. Uw klanten willen de zekerheid hebben dat uw shop betrouwbaar is. De ontwerpen van Xpoos hebben precies de juiste betrouwbare uitstraling en zijn zeer gebruiksvriendelijk.

 

MEER INFO

LOGISCH

LOGISCH

In slechts 3 seconden bepalen uw klanten of ze op uw webshop blijven of verder klikken. Uw klant wilt namelijk niet verdwalen maar juist in 1 oogopslag zien wat het aanbod is en hoe hij door uw shop moet navigeren. Een logisch opgebouwde webshop is daarom van groot belang.

MEER INFO

RESPONSIVE

RESPONSIVE

Steeds meer mensen shoppen online en bij voorkeur vanaf iedere plaats en ieder apparaat. Met onze responsive designs kunnen uw klanten zowel op hun dekstop, tablet als op hun smartphone online winkelen op uw webshop.

 

MEER INFO

WEBSHOP LATEN MAKEN?

Uw producten 24/7 verkopen

Terwijl de fysieke detailhandel steeds meer onder druk staat, blijft de markt voor online verkopen stabiel verder groeien. Deze ontwikkeling biedt tal van mogelijkheden voor u als ondernemer!

Als je de overstap wilt maken, is het belangrijk om een goede website te hebben met een overzichtelijke webwinkel. Online winkelen is immers anders dan shoppen in een winkelstraat. Klanten vergelijken steeds meer en gebruiken zoekmachines om een bepaald product te vinden. Bovendien is de eerste indruk en beleving van een website belangrijker dan ooit.

online shoppen webshop
ALTIJD ONLINE? STUUR MIJ EEN OFFERTE!
OVERAL ONLINE SHOPPEN OP UW WEBSHOP

UW KLANT IS ONLINE!
UNIEKE WEBSHOPS
De webshops van Xpoos hebben de juiste betrouwbare uitstraling en een hoge gebruiksvriendelijkheid.

Het design sluit naadloos aan op uw huisstijl zodat dit voor herkenning zorgt bij uw klanten.

 • DE EERSTE INDRUK

  DE EERSTE INDRUK

  De eerste indruk van uw webshop is vaak doorslaggevend voor uw bezoekers. Hierin bepaalt met om ze bij iets kopen, of bij uw concurrent. Geen tijd te verliezen dus! Uw merk, domeinnaam en huisstijl hebben grote invloed op deze keuze. Dit dient naadloos aan te sluiten op uw doelgroep.

 • SHOPDESIGN

  SHOPDESIGN

  Uw doelgroep hoort zich thuis te voelen op uw webshop. Met de juiste foto's, teksten, kleuren, vormen en lay-out creëer je het perfecte design voor uw klanten. De kunst is om bezoekers te verleiden, houden en terug te laten komen.

 • FEEL & TRUST

  FEEL & TRUST

  Belangrijk is dat uw klanten bij uw webshop een vertrouwd gevoel krijgen. Hierdoor zullen zij sneller de stap nemen om een product te kopen. Met een professioneel, gebruiksvriendelijk design in de juiste kleuren en woorden zal uw webshop een goed gevoel geven.

mooie webshop

WEBSHOP LATEN MAKEN DOOR XPOOS

Met al onze extra’s!

Xpoos staat graag voor u klaar wanneer u een goed en betrouwbare webshop wilt laten maken. Wij ontwerpen designs die er strak uit zien en goed vindbaar zijn in zoekmachines zoals Google. Een logische route door uw online shop is een van de belangrijkste onderdelen. Uw klant wilt namelijk niet verdwalen.

Laat uw website maken bij Xpoos en weet zeker dat de webshop ingericht is op groei en prestatie. U zal merken dat als u online goed vindbaar bent, en uw klanten weet te triggeren, dat uw verkoop zal stijgen.

Wij combineren een uniek ontwerp, uitstekende functionaliteiten en verbluffende service. Wij streven namelijk naar volle tevredenheid. Bent u niet tevreden? Dan wij ook niet. Zowel tijdens als na het ontwerp traject kunt u op ons leunen.

Overtuigd? Of wilt u eerst een kop koffie komen drinken?

Neem dan gerust met ons contact op.

CONTACT

WEBSHOP LATEN MAKEN IN MAGENTO

Wilt u een webshop met groeimogelijkheden, dan zeggen wij: neem een Magento webshop. De reden: de uitgebreide mogelijkheden als het gaat om aantal producten, variaties en het zeer goed kunnen inrichten als het gaat om SEO. Als u een webwinkel wilt beginnen dan kunt u tegenwoordig bijna niet meer om Magento webshop heen.

Waarom?

Met een Magento webshop heb je een van de meest populaire en krachtige webshop platformen voor het ontwikkelen van een dynamische en interactieve webshop. Wat Magento een veel gebruikt webshop platform maakt, is dat het zeer schaalbaar is en goed aangepast kan worden aan je eigen wensen. Zowel voor grote als voor kleine webshops is Magento een prima systeem.

Voor u geschikt?

Een Magento webshop  is geschikt voor zowel grote als kleine bedrijven die een snelle, professionele, goed vindbare en complete webshop willen die relatief eenvoudig te onderhouden is. Of je nu één of meerdere webshops wilt, in één of tien talen, het is mogelijk met een Magento webshop

Magento website laten maken
Wordpress website laten maken

WEBSHOP LATEN MAKEN IN WORDPRESS

WordPress is zeer populair voor het maken van informatieve websites maar is zeker ook geschikt voor een WordPress webshop. U kent WordPress misschien als populair blogging platform, maar WordPress is tegenwoordig veel meer dan dat. Vele grote websites maken gebruik van WordPress en zeker niet alleen om te bloggen. Door middel van WooCommerce maken we voor u een prachtige, gebruiksvriendelijke WordPress webshop.

Waarom?

WooCommerce biedt alle basisfunctionaliteiten om een webshop op te kunnen zetten. Denk aan productbeheer, bestellingen, rapportages, betaalopties en klantaccounts. Daarnaast zijn er talloze extenties beschikbaar om deze basis aan te vullen. Denk hierbij aan IDEAL betaalmethode, kortingen voor producten en veel meer. Erg geschikt voor kleinere (startende) webshops met een assortiment tot ca. 1000 producten

Voor u geschikt?
Een WordPress website is eigenlijk voor iedereen geschikt! Omdat het een open source is zijn er vele mogelijkheden. Benieuwd naar deze mogelijkheden? Neem dan gerust met ons contact op.

EEN GOEDE WEBSHOP HOEFT NIET DUUR TE ZIJN…
SAMEN BOUWEN WIJ UW WEBSHOP
Van concept naar strategie,

Van ontwerp naar webshop

EEN KLEINE GREEP UIT ONZE PORTFOLIO

KUNNEN WE U NOG ERGENS ANDERS MEE HELPEN?