Responsive webdesign voor Georgian Adventure - Xpoos
Xpoos creëert unieke webdesigns, logo's, headers, huisstijlen.... Wilt u ook opvallen tussen uw concurrenten? Neem gerust eens contact met ons op!
webdesign eindhoven, webdesign valkenswaard, webdesign tilburg, webdesign den bosch, webdesign roermond, webdesign weert, webdesign eersel, webdesign helmond, webdesign boxtel, webdesign goedkoop eindhoven, webdesign wordpress eindhoven, responsive webdesign eindhoven, responsieve website laten maken eindhoven, responsive website eindhoven, logo ontwerpen eindhoven, logo ontwerpen valkenswaard, logo ontwerpen breda, webdesign breda, website laten maken eindhoven, website laten maken valkenswaard, website laten maken breda, header ontwerpen, webdesign limburg, webdesigner eindhoven, webdesigner den bosch, website laten bouwen eindhoven, website laten bouwen valkenswaard, website laten bouwen breda
17153
post-template-default,single,single-post,postid-17153,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Responsive webdesign voor Georgian Adventure

webdesign georgian adventure, webdesign eindhoven, webdesign valkenswaard, website laten maken eindhoven

28 jul Responsive webdesign voor Georgian Adventure

Voor Georgian Adventure mocht Xpoos een doeltreffend webdesign ontwerpen inclusief alle grafische ontwerpen.

Georgian Adventure stelt de meeste unieke reizen samen in Georgie. Kun je niks vinden tussen de standaard pakketten? Dan kun je zelfs het pakket aanpassen of in zijn geheel naar jouw smaak invullen!

Wij zijn zeer onder indruk geraakt van dit prachtige land dat zo enorm veel te bieden heeft. In het op maat ontworpen webdesign laten we de veelzijdigheid van Georgië zien met al zijn prachtige kleuren, sferen, producten…

Een webdesign dat de juiste look & feel overbrengt op de bezoeker. Door middel van het gebruik van vele foto’s, ontworpen headers, parallax effecten en call-to-action wordt de bezoeker meegenomen in het Georgische paradijs en getriggerd tot het boeken van één van de fantastische vakanties.

Een uniek logo voor uniek bedrijf

Natuurlijk mag bij de opstart van een nieuw bedrijf een passend logo niet ontbreken. Dit is wellicht wel het belangrijkste onderdeel want een logo moet als een jas passen en nog jaren mee gaan! Georgian Adventure wilde geen standaard reisbureau logo, met een zonnetje en een vliegtuigje. Nee, het moest simpel, krachtig, stoer en opvallend zijn. De kleur rood is de kleur van het land en past uitstekend bij het webdesign. En de bergen… Die spreken voor zich.

logo ontwerp eindhoven, logo ontwerp valkenswaard

 

 

 

 

 Unieke headers

Een website is niet af als er geen opvallende headers in zitten. Een header is vaak het begin van een pagina en moet de bezoeker triggeren om verder te kijken. Een bezoeker van je website neemt gemiddeld slechts 3 seconden om te bepalen of hij op jouw website wilt blijven of verder gaat kijken, naar de concurrent. Belangrijk dus! Omdat Georgië zoveel te bieden heeft, evenals Georgian Adventure, willen we in 1 oogopslag ook veel hiervan laten zien. Door middel van het ontwerpen van de unieke header op iedere pagina hebben meer laten zien dan 1 afbeelding normaal zou doen. Tevens kunnen de headers ook gebruikt worden op de Social Media, en dat is handig! Zo creëer je overal 1 en dezelfde stijl!.

Homepage banner

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ook een doeltreffende webdesign of grafische ontwerpen laten ontwerpen?

Xpoos ontwerpt de gehele visuele identiteit van jouw bedrijf. Van logo tot huisstijl, van website tot social media…. Jij bent voor iedere creatie aan het juiste adres!

Neem gerust eens vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden !

 

CONTACT

 

 

Voor uw: webdesign Eindhoven, webdesign Valkenswaard, Webdesign Breda, Webdesign Tilburg, Webdesign Den Bosch, Logo ontwerp Eindhoven, Logo ontwerp Roermond, Grafisch ontwerper Eindhoven, Grafisch ontwerper Den Bosch