Webdesign Tilly van Deursen - Xpoos
Net zo'n doeltreffende website laten maken als deze website? Bel ons gerust voor meer informatie! Wij vertalen uw visie in grafisch beeld.
webdesign eindhoven, website laten maken eindhoven, website laten maken den bosch, website laten maken maastricht, website ontwerp eindhoven, websitebouwer eindhoven, webdesigner eindhoven, website laten maken den bosch, website laten maken landgraaf, webshop eindhoven, webdesign eindhoven, website ontwerp den bosch, xpoos, tilly van deursen,
17304
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17304,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Webdesign Tilly van Deursen

Coaching, mediation & trainingen

Met haar 50 jaar ervaring in communicatie staat Tilly ervoor om mensen dichterbij elkaar te brengen, waarbij de kinderen altijd voorop staat. Met haar visie op communicatie weet ze mensen te bewegen en elkaar te begrijpen. Respect krijgen voor de wederhelft, oplossen zonder te vechten. Het is bij iedereen mogelijk volgens Tilly, want iedereen heeft het het hart op de goede plaats.

Logo, huisstijl & webdesign op maat

Xpoos heeft voor Tilly van Deursen de totale visuele identiteit neer gezet; logo ontwerp, huisstijl opmaak, op maat ontworpen webdesign en realisatie van de website laten maken. Tilly vond het erg belangrijk dat haar visie op communicatie naar voren kwam op de website, dat de website warmte en geborgenheid uit straalde. Het is een informatieve website met een uitgebreide navigatie, interactieve blog en evenemententool en prachtige parallax en fade in effecten.

Categorie
Webdesign
Tags
Huisstijl, Logo ontwerp, Social Media, Visuele Identiteit, Webdesign, Website, Wordpress