Pakketten & Prijzen - Xpoos
Met onze all-in pakketten komt u niet voor verrassingen te staan! Handig toch?
website laten maken kosten, webshop laten maken kosten, website pakket, webshop pakket, website kosten, website prijzen, webshop kosten, webshop goedkoop laten maken, goedkoop website bouwen, webshop
15840
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15840,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

ALL-IN PAKKETTEN

Volledig klaar om online te gaan!

Met onze all-in pakketten weet u zeker dat u goed zit. Alle webdesigns worden op maat gemaakt naar aanleiding van uw huisstijl. Bij ons staat voorop dat wij de beste service geven om u de perfecte website of webshop te leveren. Wij stoppen niet totdat u tevreden bent. Dit betekent dat wij met u mee zullen denken over de layout, teksten en afbeeldingen. U kunt er vanuit gaan dat u op ons kunt steunen en leunen.

ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE

Alle webdesigns zullen geoptimaliseerd worden voor de zoekmachines. Zo bent u online goed vindbaar. Want wat is een website zonder bezoekers?

RESPONSIVE WEBDESIGN

Uw website wordt perfect weergegeven op alle apparaten. Uw bezoekers hoeven niet meer in te zoomen en vinden op elk mobiel apparaat met gemak de informatie die ze nodig hebben.

MAKKELIJK AAN TE PASSEN

Met het gebruiksvriendelijke systeem kunt u eenvoudig uw website aan passen en actualiseren. Zo kunt u zelffoto's, teksten en filmpjes toevoegen. Of houd zelf een blog bij.

WEBDESIGN IN EIGEN HUISSTIJL

Een huisstijl is uniek en past bij uw visie. Dit voeren we door in de webdesign zodat het voor herkenning en vertrouwen zorgt bij uw klanten.

GELINKT MET SOCIAL MEDIA

Een combinatie van uw website en uw social media maakt u nog sterker op het web! Daarom linken we beide media met elkaar. Super handig! Al uw posts overal zichtbaar!

PERSOONLIJKE SERVICE

Wij zullen u van A tot Z begeleiden bij het ontwerpen en bijhouden van uw website. Wij staan ten alle tijde voor u klaar.

WEBSITE PAKKETTEN

Met onderstaande pakketten weet je zeker dat je met een professionele uitstraling online gaat!

Wij maken het u graag gemakkelijk met onze all-in pakketten. Zo weet u precies waar u aan toe bent en bent u ervan verzekerd dat alle benodigde functionaliteiten erin zitten.

U zult versteld staan van het gemak waarmee u straks zelf uw website kunt onderhouden d.m.v. het toevoegen van teksten, afbeeldingen, filmpjes etc. Wij zullen u hierin vanaf het begin begeleiden.

Daarnaast denken wij met u mee om écht alles uit uw website te halen! Wij zetten net dát stapje extra zodat wij u kunnen verzekeren dat u een unieke, doeltreffende website zal krijgen met een creatief ontworpen ontwerp.

U wilt toch ook alleen het állerbeste voor uw bedrijf?

website laten maken kosten

Website laten maken

Maar toch andere wensen dan onze pakketten?

Geen probleem! Wij komen graag met u gesprek over wat alle mogelijkheden zijn. Want de mogelijkheden zijn oneindig! Misschien heeft u een idee maar weet u niet hoe u dit moet aanpakken? Wellicht zijn wij voor u de juiste sparringpartner!

Neem gerust met ons contact op. Wij zijn u graag van dienst.

CONTACT
meer wensen vrouw
DEZE PAKKETTEN ZIJN PERFECT VOOR MIJ!   ZO HEB IK ALLES IN 1!

WEBSHOP PAKKETTEN

Met onderstaande webshop pakketten weet u zeker dat uw bezoekers uw klanten worden!

Een mooie en efficiënte webshop zorgt ervoor dat bezoekers van de webshop ook daadwerkelijk wat kopen. Daarom steekt Xpoos veel tijd en aandacht in het design van haar webshops. Het design van een webshop is van groot belang om de bezoeker geïnteresseerd te houden en hem of haar te motiveren om tot aankoop over te gaan. Uw bezoekers beslissen in 3 seconden of ze op uw webshop blijven. Maak van uw bezoekers uw klanten met een webshop van Xpoos.

Twee webshop pakketten

Afhankelijk van uw wensen kunnen wij u voorzien van een webshop op maat. Xpoos heeft twee webshop pakketten te bieden, in onderstaand overzicht ziet u kort de mogelijkheden. Benieuwd naar meer mogelijkheden? Neem dan telefonisch contact op met Xpoos!

webshop laten maken kosten
JA! IK WIL GRAAG ZO’N WEBSHOP PAKKET MET ALLES INCLUSIEF!

Aan de slag!

man kiezen welke website

ALL-IN PAKKET KIEZEN

Na aanleiding van wat voor soort website of webshop u wilt hebben, kunt u één van onze pakketten kiezen. Passen de functionaliteiten niet precies bij uw wensen? Dan maken wij een offerte op maat met de functionaliteiten die u wenst. Bij Xpoos is alles mogelijk; of u nu een informatieve website, veilingsite, fashion webshop of zelfs een marktplaats wilt hebben.

Offerte website laten maken concept

ADVIES & CONCEPT

Om een perfecte website te gaan bouwen willen wij eerst uw plannen horen. Samen met u zullen we een creatief concept opzetten voor uw website of webshop. Geheel vrijblijvend zullen wij u hierin adviseren. Met onze kennis en ervaring bent u ervan verzekerd een fijne sparringpartner in Xpoos te vinden.

Man laptop website concept

BOUWEN

Eenmaal een krachtig concept te hebben opgezet, gaan wij aan de slag met bouw van uw website of webshop. Wij zullen u meenemen in dit traject zodat u elke stap mee kunt kijken en denken. Wanneer de website klaar is zullen wij met u gaan test draaien en de laatste puntjes op de i zetten. Hierna zullen wij u begeleiden in het aanpassen van uw eigen website.

MEER WETEN?

WEBSITE LATEN MAKEN

Read More

WEBSHOP LATEN MAKEN

Read More

OVERTUIGD?

OFFERTE AANVRAGEN