Logo laten ontwerpen - Xpoos
Logo laten maken op maat? Xpoos ontwerp unieke en doeltreffende logo's! Incl. alle bestandsformaten!
logo laten maken valkenswaard, logo ontwerpen eindhoven, logo laten maken tilburg, logo laten maken utrecht, website laten maken eindhoven, huisstijl ontwerp eindhoven, huisstijl ontwerp valkenswaard, webdesign valkenswaard, webdesign eindhoven, goedkoop logo laten maken
15854
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15854,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
EEN LOGO IS MEER DAN ALLEEN EEN PLAATJE…

UNIEKE ONTWERPEN

U ontvangt 3 unieke ontwerpen voor uw logo zodat u de ruime keuze heeft. Gaat u voor zakelijk of informeel?

ONBEPERKT WIJZIGEN

Wij zetten graag de puntjes op i voor u! U kunt daarom onze ontwerpen onbeperkt laten wijzigen totdat u 100% tevreden bent.

GEREED VOOR DRUKWERK

Het is uw logo en daarom ontvangt u van onze alle bestanden om deze te kunne gebruiken op al uw visuele uitingen

100% TEVREDENHEID

Wij zijn pas tevreden als u 100% tevreden bent. Daarom hoeft u pas te betalen als wij het perfecte logo hebben ontworpen voor u

LOGO LATEN ONTWERPEN

 

Een logo is het belangrijkste deel van de visuele identiteit van uw bedrijf. Het is meer dan alleen en paar letters en een plaatje. Een logo moet passen bij de uitstraling van uw bedrijf en moet daarmee 1 geheel vormen. Daarnaast is het doel van een logo dat het voor herkenning zorgt en de doelgroep aanpreekt. Bij Xpoos hebben wij dit als geen ander begrepen.

 

Of het nu een strak, stijlvol, speels of eenvoudig bedrijfslogo is waar u naar op zoek bent, wij zorgen dat uw bedrijf zich professioneel kan presenteren.Binnen de kortste keren kunnen wij een logo ontwerpen dat past bij uw bedrijf en de diensten of producten die u aanbiedt. Wij kijken daarbij ook naar het marketing technische aspect en ontwerpen een logo gebaseerd op onze creativiteit dat aansluit bij uw doelgroep.

 

Logo ontwerp tekening
iris wischmann

HOE U EEN LOGO KUNT LATEN MAKEN

Uw visie en ideeën vertalen wij naar een uniek en passend logo. U heeft dus alle zeggenschap in welke kleuren, vormen en lettertypes u graag het logo ziet. Wanneer wij uw opdracht binnen krijgen zal deze binnen enkele werkdagen in behandeling worden genomen. We gaan zo snel mogelijk aan de slag om een aantal concept-ontwerpen te maken op basis van uw wensen en onze creativiteit.

 

Wanneer de ontwerpen af zijn zal u ze snel in uw mailbox terug vinden. U kunt dan alle tijd nemen om ons de feedback te geven, zodat wij vervolgens weer aan de slag daarmee gaan. Dit proces herhalen we totdat u volledig tevreden bent over uw logo.

 

Een logo draagt de visie uit van uw bedrijf. Het moet dus perfect passen. U draagt toch liever ook geen kleding dat te groot is?

iris wischmann

Wij gaan voor 100% tevredenheid!

U toch ook?

0%

OPLEVERING VAN LOGO ONTWERPEN

U heeft bij Xpoos een logo laten ontwerpen voor uw onderneming. Dit betekent dat u het volledige recht krijgt om dit logo te gebruiken. Hiervoor ontvangt u van ons alle bestanden die u voor de visuele uitingen van uw bedrijf nodig kan hebben.

 

Uw logo leveren wij als JPG, PNG en AI (vector). Met een vector bestand kunt u het eindeloos vergoten zonder dat het onscherp wordt. Uw logo op een luchtballon is dus mogelijk!

 

Het JPG-bestand zult u waarschijnlijk het meeste gaan gebruiken. Dit is een bestand wat voldoende is voor uw website en social media. Met het PNG-bestand heeft uw logo een transparante achtergrond.  Mocht u behoefte hebben aan een ander bestand dan is dit natuurlijk ook mogelijk.

 

Bij Xpoos ontvangt u uw logo in alle bestandvormen zodat u deze zelf kan toepassen. Wel zo eerlijk, toch?

Laptop files

BIJ XPOOS EEN LOGO LATEN MAKEN

Wat kunt u verwachten?

3 Unieke ontwerpen

3 CORRECTIERONDES

ALLE BESTANDSFORMATEN

ALLES ONDER 1 DAK: LOGO, HUISTIJL, WEBDESIGN

TOPSERVICE & PERSOONLIJK CONTACT

WAT KOST EEN LOGO LATEN MAKEN?

 

Het belang van een professioneel en herkenbaar logo wordt vaak onderschat. Consistent gebruik van uw logo, lettertypen, kleuren en beeldmateriaal zorgt voor herkenbaarheid en een vertrouwde en professionele uitstraling van uw bedrijf.

 

Xpoos ontwerpt unieke logo’s die aansluiten bij uw visie en doelgroep. Maar wat kost dat nou precies? Wij vinden het zelf ook fijn als we vooraf weten wat iets gaat kosten. Wij werken daarom in de meeste gevallen met vaste prijzen. 

 

Onze logo’s gaan vanaf € 245,- excl. BTW. Een logo ontwerp is afhankelijk van uw wensen. Wilt u een uitgebreide illustratie en 5 correctierondes, of minimaal 10 voorbeelden? Dan zijn wij er meer tijd mee bezig en dus kan de prijs hoger uitvallen.

ZORG VOOR HERKENNING MET EEN UNIEK LOGO!

JE KRIJGT GEEN 2E KANS VOOR DE 1E INDRUK…

GA DAAROM VOOR EEN DOELTREFFEND LOGO!

WERK WAAR WE TROTS OP ZIJN
BENIEUWD WAT WE NOG MEER DOEN?