Huisstijl laten maken - Xpoos
Huisstijl laten maken? Met onze all-in pakketten krijgt u een volledige huisstijl op maat ontworpen!
huisstijl laten maken, huisstijl ontwerpen, huisstijl laten maken eindhoven, huisstijl laten maken den bosch, nijmegen, venlo, limburg, breda, tilburg, logo laten ontwerpen, logo laten maken, huisstijl op maat, wat kost een huisstijl, huisstijl pakketten
15878
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15878,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
Company_picture
KENNISMAKEN

De huisstijl is het uithangbord van uw onderneming. Hiermee onderscheidt u zich van uw concurrenten en laat u een eerste indruk achter bij uw klanten. De huisstijl is namelijk het gezicht van uw bedrijf. Hierdoor is de huisstijl van onschatbare waarde.

 

beleven website
BELEVEN

De huisstijl staat voor het karakter van uw onderneming. Voor beleving. Het is een belangrijk middel om de sfeer van uw bedrijf of product neer te zetten en nieuwe klanten te bereiken en te binden. Hoe dan ook, uw klant koopt niet alleen uw product, maar ook de beleving daaromheen.

 

 

 

herkenning vrolijke mensen
HERKENNEN

Door middel van het constituent gebruik van uw huisstijl vergoot u de herkenbaarheid van uw bedrijf. Men herkent uw bedrijf en voelt zich daardoor met u verbonden en  vertrouwd. Dit verlaagt de drempel om tot verkopen te komen.

 

 

HUISSTIJL LATEN MAKEN?

 

Xpoos ontwerpt graag voor u een doeltreffende huisstijl.

 

Een huisstijl is de visuele identiteit van uw bedrijf en verbeeld daarmee alle communicatieve uitingen van uw bedrijf. Alleen een logo hebben betekent niet dat u een huisstijl heeft, maar dit zorgt wel voor een woord- of beeldmerk voor uw organisatie. 

 

Het constitent doorvoeren van lettertype, beeldmerken, kleuren en vormen zullen voor herkenning zorgen bij uw klanten. Herkenning wekt vertrouwen op waardoor nieuwe klanten sneller de eerste stap in uw bedrijf zullen zetten. Daarnaast helpt het u om de kernwaarden en de visie van uw bedrijf zichtbaar te maken en uit te dragen.

 

Voor de ontwikkeling van een goede huisstijl is veel tijd en aandacht vereist. Er moet duidelijk zijn wat uw doelgroep, visie, functie en imago is. Daarna wordt er pas gekeken naar de vorm.

 

Voor een bijzondere, opvallende, herkenbare en unieke huisstijl helpen wij u graag verder!

handafdruk visie
EEN HUISSTIJL IS HET GEZICHT VAN UW BEDRIJF

LAAT U UW GEZICHT ZIEN?

HUISSTIJL LATEN MAKEN BIJ XPOOS

VAL OP TUSSEN UW CONCURRENTEN!

Iedereen krijgt per dag duizenden (visuele) prikkels te verwerken, ook uw potentiële klant. Ze komen zowel bewust als onbewust binnen. Hoe zorgt u dat u gezien wordt?

Waarmee onderscheidt u zich ten op zichte van uw concurrenten?

WAT KUNT U VERWACHTEN?
DOELTREFFEND EN ONDERSCHEIDEND

VOLLEDIG GEBRUIKERSRECHT

100% TEVREDENHEIDSGARANTIE

U ONTVANGT ALLE GANGBARE BESTANDEN

ALLES ONDER 1 DAK: HUISSTIJL, MARKETING, WEBSITE

TOP SERVICE & PERSOONLIJK CONTACT

WAT LEVEREN WE OP?

Bij het ontwerp van uw huisstijl kijkt Xpoos naar uw doelgroep, uw concurrenten en uw visie. Zo bepalen we in overleg de gewenste uitstraling. Uw logo wordt op originele wijze en consequent doorgevoerd in het briefpapier, de visitekaartjes, de brochures enzovoort. Daarnaast ontwerpen wij naast het offline drukwerk ook de social media pagina’s, nieuwsbrieven en websites. Daarmee valt u op in de drukbezochte online wereld.

 

Wij ontwerpen een huisstijl op maat, speciaal voor uw onderneming. Dit heeft voor ons de betekening dat wij het volledige gebruikersrecht van alle bestanden aan u overdragen. Inclusief de bestanden zelf natuurlijk. Wel zo eerlijk toch?

 

U kunt dus zelf een drukker uitkiezen waar u zich prettig bij voelt. Uiteraard kunnen wij u hierin ook adviseren of dit volledig uit handen nemen.

 

Xpoos is een flexibel full-service bureau dat graag met u mee denkt hoe u uw bedrijf het beste in de markt kunt zetten.

U WILT TOCH OOK OPVALLEN?

WAT KOST EEN HUISSTIJL LATEN MAKEN?

SUCCES BEGINT BIJ ONDERSCHEID

 

Uw bedrijf en producten bekend en gewild maken, zodat uw verkoop veel eenvoudiger en succesvoller wordt. Dat is wat Xpoos doet. De online activiteiten, marketing en visuele communicatie nemen daarin een steeds grotere rol in. We zijn dan ook zeer bedreven in het vertalen van uw visie naar een herkenbaar en duidelijke huisstijl.

 

Xpoos ontwerpt unieke huisstijlen die aansluiten bij uw visie en doelgroep. Maar wat kost dat nou precies? Wij vinden het zelf ook fijn als we vooraf weten wat iets gaat kosten. Wij werken daarom in de meeste gevallen met vaste prijzen in pakketvorm. Schroom dus niet om met ons vrijblijvend contact te leggen om te vragen wat uw wensen zullen gaan kosten.

 

De conceptontwerpen, bestandsformaten en het onbeperkt wijzigen hiervan zitten bij alle prijzen inbegrepen. Wij gaan namelijk voor 100% tevredenheid!

WAT KUNT U VERWACHTEN

Uw wensen zullen worden vertaald door één van onze ontwerpers. Deze ontwerper zal de ontwerpen met u bespreken en eventueel aanpassen. U ontvangt na goedkeuring alle bestandsformaten van ons. Vervolgens helpt de ontwerper u om de middelen in te zetten. Het enige wat u dus hoeft te doen is aan ons vertellen wat u mooi vindt! Met een klein beetje informatie weten wij vaak de juiste uitstraling te bereiken. Dat is onze kracht.

ANDERE WENSEN?

Heeft u andere wensen met betrekking tot de grafische producten? Wilt u bijvoorbeeld in plaats van een poster een prijslijst laten ontwerpen? Vraag dan even naar de mogelijkheden.

VOER UW HUISSTIJL DOOR NAAR UW WEBSITE

ZOWEL OFFLINE ALS ONLINE HERKENBAAR!