Folder / Brochure laten maken - Xpoos
Informeer en enthousiasmeer uw doelgroep met een passende folder of brochure op maat!
folder laten maken, brochure laten maken, folder ontwerpen, folder laten maken eindhoven, valkenswaard, breda, tilburg, limburg, maastricht, roermond, brochure op maat, goedkope folder laten maken
15936
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15936,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
DOELGROEP BEREIKEN

AANDACHT TREKKEN

PROFESSIONEEL

ONTWERP OP MAAT

Brochure of folder laten ontwerpen?

 


Xpoos heeft een scherp oog voor de uiteindelijke lezer

 

Een brochure of een folder is een uitstekend middel om uw doelgroep te laten informeren. U kunt hierin laten zien wat een sterke punten zijn en welke producten of diensten u hebt.

 

Wat is de kracht van een goede brochure? Waarom worden sommige brochures wel goed gelezen en andere meteen weg gegooid? Naast dat de inhoud speelt het ontwerp een belangrijke rol. Het ontwerp moet aansluiten bij uw huisstijl. Uiteindelijk sluit uw huisstijl aan op uw visie en zorgt dit voor herkenbaarheid bij uw klanten.

 

Xpoos weet als geen ander wat er nodig is om de aandacht van uw doelgroep te trekken met een brochure. Dit kan zitten in het verschil qua vorm, beeldgebruik en zelfs de papiersoort is hierin van belang.

 

Laat daarom een brochure speciaal voor u op maat ontwerpen.

Concept boek
XPOOS ONTWERPT DOELTREFFENDE
BROCHURES OP MAAT

Laat zien wat u in huis heeft!

Folder laten maken

Brochure of folder ontwerp op maat 


Een doeltreffend ontwerp met een scherp oog op het juiste doel

Een brochure kan een zeer krachtig marketinginstrument zijn. Daar heeft u professionals voor nodig die niet alleen uitblinken in het ontwerpen, maar ook nog eens weten wat er tekstueel nodig is.

 

Onze dienstverlening gaat verder dan alleen het grafisch ontwerp van de folder. Wij denken ook mee over de teksten en over de juiste plaatsing daarvan. Hoe beter en vollediger de input naar de vormgever, des te beter het resultaat. Heeft u zelf geen foto’s of teksten? Geen probleem! Wij helpen u hier graag mee.

Neem daarom vrijblijvend met ons contact op voor de mogelijkheden.

EEN GREEP UIT ONZE BROCHURES EN FOLDERS

WAT KOST EEN POSTER / FLYER LATEN MAKEN?

 

Xpoos ontwerpt doeltreffende folders/brochures waarmee uw doelgroep in één oogopslag uw onderneming herkent doordat we uw huisstijl doorvoeren. Daarnaast zorgen we ervoor dat we krachtige kleuren en vormen gebruiken en we laten de foto’s spreken.

 

Een brochure is een boekwerkje, maar heeft minder pagina’s dan de meeste ‘echte’ boeken. Een brochure wordt gemaakt van meerdere vellen gevouwen papier die in de rug worden gebonden (gebrocheerd) door te nieten of te lijmen. Afhankelijk van het aantal pagina’s worden, net als bij een boek of dikker magazine, eerst katernen gemaakt door een aantal pagina’s met garen bijeen te binden en daarna in een omslag samen te lijmen. Een brochure bestaat altijd uit een veelvoud van vier pagina’s.

 

De kosten voor het ontwerpen van een folder/brochure hangen af van het formaat, de hoeveelheid pagina’s en of u de teksten en foto’s zelf aanlevert. Onderstaande prijzen zijn excl. het schrijven van de teksten en exclusief de foto’s. Natuurlijk zullen wij u begeleiden hiermee en indien nodig de teksten nóg beter schrijven. Mocht u zelf geen goede foto’s hebben dan kunnen we een keuze maken uit vele prachtige stockfoto’s tegen een kleine meerprijs.

 

Samen met u ontwerpen wij uw brochure of folder op maat!

INFORMEER UW KLANTEN OVER UW KRACHT EN DIENSTEN