10 Redenen om te kiezen voor een Wordpress website! - Xpoos
Kies vandaag nog voor een Wordpress website met al zijn voordelen!
wordpress website laten maken, wordpress website designer, wordpress website bouwer, wordpress website bouwer eindhoven, wordpress designer eindhoven, wordpress website voordelen, waarom wordpress website, wordpress website eindhoven, wordpress website tilburg, wordpress website den bosch, wordpress website limburg, wordpress website maastricht, webdesign eindhoven, webdesign valkenswaard, webdesign tilburg, webdesign amsterdam, website laten bouwen eindhoven, goedkope website maken eindhoven, webdesign limburg, webdesign bedrijf eindhoven, webdesign bedrijf limburg, webdesign maastricht, webdesign bureau limburg, website laten maken landgraaf, website laten maken weert
17184
post-template-default,single,single-post,postid-17184,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

10 Redenen om te kiezen voor een WordPress website!

14 sep 10 Redenen om te kiezen voor een WordPress website!

Tientallen miljoenen websites die online staan, zijn in WordPress gemaakt. Van kleine blog tot website van een multinational, WordPress kan ze allemaal bedienen. 10 jaar geleden gestart als blog systeem en nu uitgegroeid tot een volwaardig CMS, WordPress is het nummer 1 CMS dat er nu op de markt verkrijgbaar is.

Waarom is WordPress het CMS is dat je moet hebben? Er zijn tenslotte tientallen en misschien wel honderden andere CMS-en te krijgen. In dit artikel geef ik je 10 redenen waarom je voor een WordPress website moet kiezen, en waarom wij onze websites maken in WordPress.

 

1 WordPress is gratis

Voor WordPress hoef je geen aanschaf- en hoge jaarlijkse licentie kosten te betalen. Het is helemaal gratis. De enige kosten die je kwijt bent zijn de ontwikkelingskosten. Daarbij is WordPress open source wat betekent dat je de beschikking hebt over de broncode. Je kunt zelf wijzigingen uitvoeren en je hebt altijd een grote community van honderden developers die constant bezig is om het product te verbeteren. Als er fouten in het systeem ontdekt worden, zullen deze snel verholpen worden. Voor vragen over WordPress kun je op diverse fora terecht en natuurlijk bij ons.

 

2 WordPress is eenvoudig in gebruik

Geen abracadabra, ingewikkelde codes of andere niet te begrijpen taal. De interface van WordPress spreekt voor zich. Het is geoptimaliseerd voor het eenvoudig publiceren en wijzigen van content. WordPress maakt het makkelijk om een pagina of blog te wijzigen en iedereen kan er snel mee leren werken. Heb jij een website laten maken bij Xpoos? Dan kun je eenvoudig jouw website aanpassen, en hier zullen we je altijd bij ondersteunen.

 

3 Duizenden plugins

Plugins zijn kleine uitbreidingen voor specifieke functies, de bibliotheek van WordPress telt duizenden plugins.

Een contactformulierprintfunctiesocial media knoppen of andere speciale wens? Allemaal geen probleem. Er is altijd wel een plugin voor. Het nadeel van vele verschillende plugins is wel dat het conflicten kan opleveren. Daarom kiezen wij bij Xpoos ervoor om te werken met 1 volledig pakket, waardoor we nauwelijks extra plugins hoeven te installeren.

 

4 Google loves WordPress

wordpress love googleWordPress en Google houden van elkaar. Zoekmachine optimalisatie (SEO) is bijna een heilig woord als je aan de slag gaat met een eigen website. Want wat als niemand jouw website kan vinden?

Door de manier waarop WordPress gebouwd is, is het een ware zoekmachine magneet. Matt Cuts, een belangrijke man van Google, zei het volgende over WordPress in een interview: “WordPress is made to do SEO well”.

 

5 Simpel installeren

WordPress is in een paar stappen eenvoudig te installeren. Met een kwartiertje is je website online. Wanneer dit toch nog te lastig blijkt, geen probleem. Door de populariteit zijn er genoeg aanbieders en experts ontstaan die je kunnen helpen bij het opzetten van jouw WordPress website of weblog. En dit hoeft je niet altijd de hoofdprijs te kosten. Voor elk budget is er een passende WordPress oplossing beschikbaar. Hulp nodig bij de installatie? Neem gerust contact op.

 

6 Een prachtig webdesign met verschillende thema’s

De meeste WordPress websites worden gebouwd vanuit een bestaand of zelf ontwikkeld thema. Zo’n thema is de fundering en de bouwstenen voor de website. Doordat de basis van de website er al ligt, kan er meteen designed en verder uitgebouwd worden. Dit scheelt veel tijd en dus ook veel kosten. Hierdoor kunnen wij onze prijzen voor een webdesign op maat laag houden, zonder dat we moeten gaan korten op het design, gebruiksvriendelijkheid en zoekmachine vriendelijkheid. Dit, in combinatie met onze grafische ontwerpen, creëren we altijd een unieke website die aansluit bij je huisstijl.

7 Voel je veilig met WordPress

De WordPress ontwikkelaars zitten er bovenop. Zodra er gaten in de beveiliging worden gevonden volgt er direct een update van de software. Natuurlijk is het dan wel zaak om dat soort updates te volgen en zo spoedig mogelijk te installeren. Daarbij is de beveiliging goed te regelen met wat eenvoudige extra maatregelen zijn. Benieuwd naar de mogelijkheden of wil je het onderhoud aan ons overlaten? Een telefoontje is voldoende…

 

8 Wordpress alleen voor de kleintjes? Zeker niet!

WordPress wordt professioneel ingezet door grote persbureaus, multinationals, beroemdheden, politici en ga zo maar door. Kijk maar eens bij: Top Gear, Anouk, CNN, BlackBerry, Radio 538 en NRC.next.

Wist je trouwens dat deze site ook met WordPress is gemaakt?

 

9 De perfecte basis voor jouw webshop

Door middel van Woocommerce kun je tegenwoordig de mooiste en beste webshops maken in WordPress. WooCommerce is een gratis plug-in waarmee je een WordPress-website kunt omtoveren tot een gebruikersvriendelijke webshop. Met alleen de basis van WooCommerce kun je al beginnen met de verkoop van spullen, goederen, downloads, services of wat je ook maar wilt. De mogelijkheden zijn eindeloos en er wordt constant gewerkt aan verbeteringen.

 

10 Zo flexibel als een…

WordPress is super schaalbaar en flexibel. Zo is het mogelijk om een WordPress website te laten maken met 10.000 pagina’s, extra talent e koppelen en zelfs verschillende website binnen 1 omgeving te laten draaien. Ideaal! Want zo hou je de beheerkosten laag, je hebt namelijk maar 1 systeem om te beheren. Waar WordPress verder sterk in is, is dat maatwerk netjes tegen de basis WordPress code aan ontwikkeld kan worden. Hierdoor kunnen toekomstige WordPress updates zonder problemen worden uitgevoerd.

 

Ja! Ik wil ook een WordPress website!

Goede keuze! Wij informeren je graag naar de mogelijkheden om jouw website te laten maken in WordPress.
Een doeltreffend en uniek webdesign? Neem eens vrijblijvend contact met ons op…

CONTACT

vrolijk van onze websites